Summerbird - Sølvæg Classic

Summerbird - Sølvæg Classic
Summerbird - Sølvæg Classic
DKK 282,00
   Ikke på lager
DDette smukke sølvæg får hvert år nyt motiv og er efterhånden blevet et samleobjekt for Summerbirdfans. I år er motivet en hyldest til et af de danske nationaltræer, bøgen, som i dén grad er synonym med foråret. De smukke bøgeblade er sirligt indgraveret i sølvægget, som fås i tre varianter.

Sølvæg Classic indeholder 18 fyldte vagtelæg; Liquorice, amber og mint vagtelæg - og ligesom Sølvæg Miniature og Grande  fremstilles Sølvæg Classic i begrænset antal.

Mål: 14x8,5x8,5 cm. Indeholder 180 g.
Det smukke sølvæg fra Summerbird får et nyt motiv hvert år og er efterhånden blevet et samleobjekt for Summerbirdvfand. Sølvægget har de sidste 15 år været en succesfuld del af påskesortiment. Oprindeligt har vores sølvæg været en hyldest til den russiske hofjuveler, som skabte det velkendte Fabergé æg.

Det nu traditionsrige sølvæg er i år inspireret af et af de guddommelige mønstre som det indianske folk Aztekerne lavede i det gamle Mexico i 1400-tallet. Aztekerne brugte kakao som offergaver til guderne, heraf kommer navnet ”Gudernes Føde” og som betalingsmiddel. Struktur fra mønsteret er sirligt indgraveret i sølvæggene som fås i tre størrelser og varianter.

Dette  Classic påskeæg er fyldt med små påskeæg. Fuldstændig enestående værtindegave eller luksus påskeæg.

Ægget måler: 14x8,5x8,5 cm. Indeholder 180 g.
Delikater ApS   |   Enghaven 5 -7   |   7500 Holstebro   |   + 45 77 34 21 64   |   info@delikater.dk