Trøffelprodukter

En trøffel er en svamp, som vokser under jorden i en symbiose med ege-, hassel- og piletræer. Trøflerne er meget vanskelige at dyrke, fordi de stiller høje krav til vækstbetingelser. Det har selvfølgelig også påvirket prisen, og de flest trøffelprodukter ligger derfor i den dyrere ende af skalaen...

Allerede fra det øjeblik en trøffel er gravet op af jorden, starter dens nedbrydningsproces, da trøflen er en levende organisme. Friske trøfler kan holde sig 1-3 uger i køleskab - herefter skal de konserveres.

Brug trøffelprodukter som en luksuriøs smagsgiver i pasta, kødretter, kartoffelmos osv. Eller få en mere koncentreret smag på et godt stykke pålæg eller kød.

Delikater ApS   |   Enghaven 5 -7   |   7500 Holstebro   |   + 45 77 34 21 64   |   info@delikater.dk